Draai uw scherm voor de beste ervaring.
Turn your screen for the best experience.

Hospice Alkmaar

Sociale kaart

Blanckerhofweg 13
1816 HG Alkmaar

Hospice Alkmaar biedt zorg aan mensen in de laatste fase van hun leven. Mensen met een beperkte levensverwachting blijven meestal thuis in hun vertrouwde omgeving. Soms is dat echter door omstandigheden niet mogelijk of wenselijk. Hospice Alkmaar wil in die situaties een plek zijn die aanvoelt als thuis. Veilig, vertrouwd en waardevol voor de gasten en hun naasten. Het lichamelijk, psychisch, sociaal en spiritueel welbevinden van de gast staat hierin voorop. De zorg bieden wij vanuit een algemene grondslag, we zijn er voor iedereen, ongeacht levensovertuiging en achtergrond.

Bij Hospice Alkmaar zijn vele mensen betrokken; in de zorg zijn dat verpleegkundigen en vrijwilligers, artsen en een consultent spirituele zorg.  Zeven dagen van de week en 24 uur per dag. In ons hospice werken verder de directie, coördinatoren en ondersteunende medewerkers. Iedereen in deze cirkel van palliatief terminale zorg doet het werk met toewijding.

Hospice Alkmaar is samen met Hospice de Bregthoeve in Schoorl en Respijthuis ‘tHuis Lioba in Egmond-Binnen, onderdeel van Oase Palliatieve Zorg.